Het SSPB is opgericht in 1983 door het regionaal bouwbedrijfsleven met als doel de bouwbedrijven te voorzien van voldoende goed opgeleide vaklieden.

Centraal staat het opleiden van voornamelijk jongeren tot een MBO opleiding timmeren en metselen. SSPB treedt op als werkgever en biedt deelnemers een leer- en werkgarantie tijdens de opleiding. We zijn als opleidingsbedrijf gespecialiseerd in het opleiden van allround vaklieden voor timmerman en metselaar.

Verder bieden we deelnemers de mogelijkheid voor het volgen van de Middenkader opleiding Uitvoerder Bouw (BBL-4) in aansluiting op de BBL-3 opleiding.

Na de vakopleiding ondersteunt SSPB de gediplomeerde deelnemers met verdere loopbaanbegeleiding en biedt werk na opleiding via het eigen uitzendbureau Vakmasters Bouw Groningen BV.

Voor het personeel in dienst van de bouwbedrijven en woningbouwcorporaties organiseert de SSPB praktijktrainingen en cursussen om de vakkennis verder te verbreden of te verdiepen.

Daarnaast werkt de SSPB nauw samen met het regionaal beroepsonderwijs en het bouwbedrijfsleven ter verbetering van de instroom en kwaliteit van het bouwberoepsonderwijs.

Medewerkers

AnneMarie Noor

Administratie

Cor Manning

Instructeur / Leerlingbegeleider

Jannet Uuldriks

Administratie

Fenneke Koning

Administratie

Nico Noorman

ARBO & veiligheid

Koert Vermeulen

Accountmanager / Projectleider
koert.vermeulen@sspbgroningen.nl 06 - 11144590

Heidi Meijer

Accountmanager / Projectleider
heidi.meijer@sspbgroningen.nl, 06 - 57203807

Richard Arends

Instructeur / Leerlingbegeleider
richard.arends@sspbgroningen.nl, 06 - 15156146

Martijn Huberts

Instructeur / Leerlingbegeleider
martijn.huberts@sspbgroningen.nl 06 - 21424563

Eddy Schreijer

Directeur
e.schreijer@sspbgroningen.nl, 06-11185474

Meld je aan voor een opleiding